Wilt u een marktplaats bouwen?

Een eigen marktplaats website kan worden ingezet voor het genereren van extra inkomsten. Zo kunt u bovenaan uw marktplaats een affiliate banner weergeven. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Het aanmaken van topadvertenties is een derde mogelijkheid die u kunt gebruiken. Er zijn scripts voor het maken van een eigen advertentie website. Het artikel advertentie script bevat meer informatie over een bestaand script waarmee het kan. U kunt middels het beheerpaneel eenvoudig de benodigde beheerderstaken uitvoeren.

Er is nauwelijks verstand van de technische invulling vereist. Middels het beheerpaneel kunt u eenvoudig het kleurschema van uw website wijzigen. De beheeromgeving kan ook worden gebruikt om banners toe te voegen aan uw advertentiewebsite. Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Voor dit geld zal het niet lukken om een compleet nieuw script te laten ontwikkelen door een PHP programmeur. Het script is gemaakt in PHP en u kunt PHP ook gebruiken om extra functies aan het script toe te voegen.

Er wordt een blokje met de laatst bekeken advertenties weergegeven, waarmee kan worden terug genavigeerd naar reeds bekeken advertenties. Er kan ook heel gemakkelijk op de advertentie website worden gezocht. Men kan zich heel eenvoudig registreren op de advertentiewebsite. Aan de hand van de ingevulde gegevens wordt een nieuw account aangemaakt. Men kan dit account gebruiken om een nieuwe advertentie aan de website toe te voegen.

Er kan een speciaal daarvoor bedoeld formulier worden gebruikt om te reageren op advertenties. Men kan bij iedere advertentie dit reactieformulier eenvoudig tevoorschijn halen. Zodra het formulier wordt ingestuurd, zal het script proberen zoveel mogelijk spam tegen te houden. Vandaag de dag is dit wel nodig. Een advertentie website maken kan een goed idee zijn voor het bouwen van een extra inkomstenbron. Over de techniek hoeft u niets te weten.