Wilt u een advertentiesite maken?

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Op een later tijdstip kunt u een wijziging aanbrengen in een advertentie.

U hoeft niet zelf te programmeren wanneer u een reeds bestaand marktplaats CMS aanschaft. Het is in korte tijd mogelijk om uw eigen marktplaats te beginnen met behulp van de tips uit het artikel Een uitgebreide advertentiesite maken. Voor hetzelfde bedrag zult u onmogelijk een customized script kunnen laten ontwikkelen.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Gebruikmaken van het script is voor iemand zonder technisch inzicht vrij gemakkelijk. U kunt het script bijzonder gemakkelijk inzetten. Zelfs wanneer u niet zoveel verstand van de techniek heeft.

Zo kan het advertentie overzicht worden uitgebreid met verschillende banners. Er zijn betaalde opties die u kunt aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. U kunt voor iedere optie een apart bedrag rekenen.