Wilt u een advertentiesite maken?

U kunt vrij eenvoudig een extra inkomen genereren met behulp van een marktplaats website. U heeft snel een eigen marktplaats in de lucht met behulp van een kant en klaar advertentie s script. Via de website van de aanbieder schaft u zo een advertentie script probleemloos aan. Meer informatie kunt u krijgen via de pagina eigen marktplaats beginnen. Zo wordt het ook voor u eenvoudig om een eigen advertentie website in elkaar te zetten.

Via de beheeromgeving kunnen per categorie de corresponderende meta gegevens opgegeven worden. Dit komt de positionering in de zoekresultaten van Google ten goede. Ook het overzicht van advertenties kunt u heel eenvoudig inrichten. Op deze wijze kunt u tussen de advertenties door ook banners plaatsen.

Tevens is het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, gemakkelijk via het beheerpaneel in te stellen. Zo kan het maximum aantal foto’s worden afgestemd op de schijfruimte die u beschikbaar heeft. Tevens kunt u instellen of er ingelogd moet zijn voordat men op een advertentie kan reageren.

Met het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats script bespaart u een hoop ontwikkeltijd. Voor dit geld zal het niet lukken om een compleet nieuw script te laten ontwikkelen door een PHP programmeur. U kunt de scripttaal PHP eventueel gebruiken om extra functionaliteiten toe te voegen.