Wil je een eigen advertentie website maken?

Een eigen marktplaats website kan worden ingezet voor het genereren van extra inkomsten. Een optie is het plaatsen van affiliate banners op uw marktplaats website. Verder is het toevoegen van betaalde rubrieken een aantrekkelijke mogelijkheid. Het plaatsen van topadvertenties is een 3e mogelijkheid die op uw advertentie website aangeboden kan worden. Zelf een marktplaats bouwen is mogelijk met een bestaand script. Een bestaand script waarmee het gemakkelijk kan, wordt beschreven op de pagina marktplaats cms. Het beheerpaneel is eenvoudig te gebruiken voor het uitvoeren van beheerderstaken.

Er is nauwelijks verstand van de technische invulling vereist. Zo kunt u zonder veel moeite de kleurstelling van de site aanpassen. U kunt ook banners toevoegen aan uw advertentiewebsite met behulp van deze beheeromgeving. U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Een PHP programmeur zal niet voor hetzelfde bedrag een heel nieuw script kunnen bouwen. Extra functionaliteit kan met behulp van PHP relatief snel worden toegevoegd.

Het is niet noodzakelijk om zelf een script in elkaar te zetten met PHP. Het zal moeilijk zijn om voor hetzelfde bedrag een geheel eigen script te laten ontwikkelen. Voor een reeds bestaand script is het vrij gemakkelijk om ondersteuning ervoor aan te vragen. Kennis van HTML is op geen enkele wijze noodzakelijk. Via de beheeromgeving past u de kleurstelling van uw website heel gemakkelijk aan.

Er wordt een blokje met de laatst bekeken advertenties weergegeven, waarmee kan worden terug genavigeerd naar reeds bekeken advertenties. Er kan tevens op een gemakkelijke wijze worden gezocht op de website. Adverteerders kunnen zich via het registratieformulier registreren op de website. Na het invullen van het registratieformulier zal een nieuw account voor de adverteerder aan de website worden toegevoegd. Er kan met behulp van dit gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe advertentie aan de marktplaats website worden toegevoegd.

Het zal ontwikkeltijd schelen wanneer u een reeds bestaand marktplaats script koopt. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. Omdat het script in de programmeertaal PHP is ontwikkeld, is het vrij eenvoudig uit te breiden met extra functies.