Wil je een advertentiewebsite runnen?

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Raadpleeg Wilt u een eigen advertentie site runnen? wanneer u meer wilt weten over een CMS waarmee een advertentie website in een mum van tijd te bouwen is. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

De website bevat meer informatie over het advertentie script. U alles over de verschillende mogelijkheden lezen op de website van de ontwikkelaar. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Wilt u dus op een relatief eenvoudige wijze een extra inkomen opbouwen, dan is dit script daar uitstekend geschikt voor.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. U kunt verschillende betaalgateways gebruiken.