Wil je een advertentiesite maken?

U kunt vrij eenvoudig een extra inkomen genereren met behulp van een marktplaats website. Hiervoor is een kant en klaar script te koop waarmee u snel een website hiervoor in de lucht heeft. Zo een script is probleemloos aan te schaffen via de website van een ontwikkelaar van een dergelijk script. Neem marktplaats cms door wanneer u daar wel oor naar heeft. Op deze wijze is het ook voor u prima te doen om een marktplaats te beginnen.

Per rubriek kunt u daarbij de benodigde meta gegevens opgeven. Op deze wijze kunt u een goede positie halen in Google voor de verschillende rubrieken die uw advertentie website bevat. U kunt tevens het overzicht met de advertenties vormgeven. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen waar er banners binnen het overzicht tussen de advertenties door worden getoond.

Men kan navigeren naar al bekeken advertenties via een blokje waarin de laatst bekeken advertenties worden vermeld. Een bezoeker kan ook heel eenvoudig zoeken op de advertentiewebsite. Adverteerders kunnen zich via het registratieformulier registreren op de website. Er zal een nieuw account worden aangemaakt voor de adverteerder nadat het aanmeldformulier is ingevuld. Met dit account kan een adverteerder een nieuwe advertentie plaatsen op de website.

Wanneer u een script aanschaft dat reeds te verkrijgen is, kunt u een tijdsbesparing realiseren. Een PHP programmeur zal niet voor hetzelfde bedrag een heel nieuw script kunnen bouwen. U kunt nieuwe opties vrij eenvoudig toevoegen met PHP.