Uw nieuwe startpagina online zetten

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Een optie is om zelf een startpagina script te ontwikkelen. Het kan eenvoudiger wanneer u gebruikmaakt van een bestaand startpagina script. U kunt een dergelijk script het beste zien als een speciaal type CMS systeem.

U installeert het script op uw webruimte. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Men kan zich via uw website registreren. Met een account dat hiermee wordt aangemaakt kunnen ze vervolgens inloggen en startpagina’s aanmaken en beheren. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Wilt u meer over een dergelijk script lezen, dan is het artikel Nieuwe startpagina een goed startpunt. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Is dit geregeld, dan kunt u aan de slag met uw eigen startpagina website.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.