Uw nieuwe startpagina online zetten

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Deze optie is er ook voor u. Ook wanneer u niet veel van de techniek weet. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de link naar de pagina Startpagina script komt u aan meer informatie. Zo een script is in PHP gemaakt. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheergedeelte doen.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Via een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Een uitstekende keuze op het moment dat u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.