Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Heeft u het idee dat het lastig is om eigenaar te worden van uw eigen startpagina website? Dit artikel zal dan erg waardevol voor u kunnen zijn. Het is mogelijk om zonder diepgaande kennis van websites bouwen uw eigen startpagina website te runnen. Met het verkopen van links is het daarnaast mogelijk om met uw website geld te verdienen. Heeft u hier wel oor naar? In dit artikel vindt u er meer informatie over. Een startpagina script is hetgeen u nodig heeft. Er is niet echt veel kennis van HTML en CSS nodig om op deze manier een eigen startpagina website te bouwen. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

Een startpagina script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan zult u deze moeten afnemen. Houd er rekening mee dat er vaak een database nodig is om een startpaginascript te kunnen gebruiken. Meer over de benodigdheden vindt u in het artikel Aanmelden startpagina. Met een domeinnaam en webhosting pakket zult u al een heel eind komen om het script te kunnen gebruiken. Vaak neemt een meegeleverd installatiescript de moeilijkste stappen van de installatie voor zijn rekening.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Uw startpagina website kan zo een extra inkomstenbron worden. U kunt namelijk links op uw website verkopen. Men kan via een speciaal formulier een betaalde link aan de website toevoegen. Men mag daarbij kiezen aan welke dochterpagina en in welke rubriek men de link wil toevoegen. Men kan daarna betalen voor de plaatsing. Men kan bijvoorbeeld kiezen tussen betalen via PayPal of iDEAL. Wanneer de betaling probleemloos is verlopen, zal de link direct in de gekozen rubriek zichtbaar zijn.

Als een bezoeker daar interesse in heeft, kan hij een account aanmaken op uw website. Met een gebruikersaccount is het mogelijk om op uw website in te loggen. Eenmaal ingelogd, dan kan de bezoeker een nieuwe startpagina aanmaken en beheren. Er wordt zo extra content aan uw website toegevoegd. Af en toe frisse content is altijd goed. En niet alleen voor de bezoekers. Regelmatige updates zorgen ervoor dat uw site ook door de zoekmachines beter gewaardeerd wordt. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.