Uw Nederlandse startpagina maken

Denkt u dat het lastig is om een eigen startpagina website te maken? Niets is echter minder waar. Lees hier hoe u een startpagina website kunt maken. Wanneer u het juiste hulpmiddel gebruikt, is het ook voor u mogelijk om uw eigen startpagina website te runnen. Geld verdienen is daarbij ook mogelijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. In dit artikel leest u daar meer over. Een startpagina script is hetgeen u nodig heeft. Er is niet echt veel kennis van HTML en CSS nodig om op deze manier een eigen startpagina website te bouwen. In veel gevallen is zo een script met de programmeertaal PHP gemaakt.

Een startpagina script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. U zult dus ook webhosting moeten regelen. Houd er rekening mee dat er vaak een database nodig is om een startpaginascript te kunnen gebruiken. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Eigen startpagina. U zult het script doorgaans zonder problemen kunnen installeren wanneer u een domein met de juiste webruimte heeft. Een apart script neemt vaak het aanmaken van de databasetabellen en het correct vullen van de configuratiebestanden voor zijn rekening tijdens de installatie.

Verschillende betaalmethoden kunnen aan het startpagina script worden gekoppeld. Dit is nodig voor het verkopen van links. Via een formulier meldt de bezoeker een link aan voor plaatsing. Bij een betaalde link mag de bezoeker zelf de dochterpagina en de rubriek bepalen. Men kan daarna betalen voor de plaatsing. Men kan bijvoorbeeld kiezen tussen betalen via PayPal of iDEAL. Zodra de betaling is goedgekeurd, zal de link worden toegevoegd.

Iedereen die daar interesse in heeft kan een account aanmaken op uw startpagina website. Met een account kan met inloggen op uw website. Een ingelogde gebruiker kan een startpagina aanmaken en vullen met eigen links. U kunt op deze wijze vrij snel aan nieuwe content komen. Af en toe frisse content is altijd goed. En niet alleen voor de bezoekers. Regelmatig nieuwe content is ook voor de zoekmachines interessant. Men zal u ten gevolge daarvan beter kunnen vinden in de zoekresultaten als men in Google zoekt naar een onderwerp dat op uw startpagina website wordt behandeld.