Uw Nederlandse startpagina maken

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. U kunt een dergelijk script het beste zien als een speciaal type CMS systeem.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Een mooie startpagina op touw zetten. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.