Uw Nederlandse startpagina maken

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? Niets is echter minder waar. Lees hier hoe u een startpagina website kunt maken. Het is mogelijk om zonder diepgaande kennis van websites bouwen uw eigen startpagina website te runnen. Met het verkopen van links is het daarnaast mogelijk om met uw website geld te verdienen. In dit artikel leest u daar meer over. Voor het runnen van een startpagina website heeft u een startpagina script nodig. Met een dergelijk script heeft u binnen korte tijd uw eigen startpagina website in de lucht. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

U kunt een dergelijk script op uw webruimte installeren. Webhosting is dus iets anders dat noodzakelijk is wanneer u zelf een startpagina website wilt beginnen. Wat ook vaak nodig is, is een database waarin het script de gegevens kan opslaan. Het artikel Eigen startpagina is ook het doorlezen waard wanneer u serieus bent met uw plannen om een startpagina script te gaan gebruiken. U zult het script doorgaans zonder problemen kunnen installeren wanneer u een domein met de juiste webruimte heeft. Er is vaak een apart script meegeleverd voor de installatie. Deze zorgt ervoor dat het niet lastig is om de database tabellen aan te maken en de juiste configuratie weg te schrijven.

Er kan met diverse betaalmethoden een koppeling worden gemaakt. Dit is nodig voor het verkopen van links. Een linkplaatsing kan via een formulier op de website worden aangevraagd. Men mag daarbij kiezen aan welke dochterpagina en in welke rubriek men de link wil toevoegen. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Wanneer de betaling probleemloos is verlopen, zal de link direct in de gekozen rubriek zichtbaar zijn.

Ook kunt u de website zo instellen dat men zich kan registreren. Met een gebruikersaccount is het mogelijk om op uw website in te loggen. Wanneer men is ingelogd kan men een startpagina aan de website toevoegen. Het helpt u met het verkrijgen van extra content op uw website. Niet alleen bezoekers vinden het fijn wanneer er regelmatig content bijkomt. Websites waar regelmatig goede content bij komt zullen verder door zoekmachines beter worden gewaardeerd dan websites waarbij dat niet zo is. Zoekmachines zoals Google zullen u op een betere positie plaatsen in de zoekresultaten bij zoekopdrachten die met uw website te maken hebben.