Uw Nederlandse startpagina bouwen

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Het zal tijd kosten om zelf een script hiervoor te schrijven. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Zijn er geen problemen opgetreden bij het installeren, dan is het na de installatie tijd om content te plaatsen op de startpagina website. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Dit gehele proces verloopt automatisch. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. We willen u graag wijzen op het artikel Startpagina script als u behoefte heeft aan meer informatie. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.