Uw eigen startpagina samenstellen

Heeft u weleens van een startpaginascript gehoord? Het startpaginascript is uitsluitend bedoeld voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Zo wordt het eenvoudig om diverse dochterpagina’s aan te maken. In principe zit er geen maximum aan het aantal startpagina’s dat u kunt aanmaken. Iedere dochterpagina van uw site krijgt een subdomein toegewezen. Het is niet nodig bij de webhosting steeds de subdomeinen ook aan te maken. Een expert kan u ondersteunen bij het instellen hiervan op uw webruimte.

Kijk op Startpagina script wanneer u meer over het startpaginascript en de diverse mogelijkheden wilt lezen. Het gaat meestal niet om een al te duur script.. Aanmelden voor eigen startpagina maken kan eenvoudig via uw website. Eenmaal ingelogd dan kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten. Er zal geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat de gebruiker kan aanmaken zitten.

Er is nog een interessante eigenschap van het script. Daarover is ook via de genoemde link te lezen. U genereert deze inkomsten met de verkoop van links. Deze links kan de bezoeker aanmelden en daarbij kan hij direct online betalen. Hierbij is uw tussenkomst nauwelijks nodig. Natuurlijk moet de website wel zo interessant zijn dat deze bezoekers aantrekt. Maar wanneer iemand een link koopt wordt de link automatisch geplaatst.

Voor het maken van een goede website spelen wel verschillende dingen een rol. Voor de bezoekers zal de website duidelijk en leesbaar moeten zijn. Maar ook de laadtijd van de website mag niet te hoog zijn. Probeer HTTPS te gebruiken in plaats van HTTP. Vinden de bezoekers van uw website het een goede site? De zoekmachine zal uw website dan ook beter waarderen en belonen met hogere posities in de zoekresultaten.

De kans is groot dat u een Nederlandse startpagina bouwt. Dat is niet vreemd want startpagina’s zijn in Nederland uitgevonden. Je het wel linkoverzichten in andere talen, maar vaak is de opmaak heel anders. Voor het bouwen van een startpagina wordt PHP gebruikt. De startpagina’s worden opgeslagen in een database. Het script op uw webhosting installeren is kinderspel. Vanuit de aanbieder wordt er meestal support geleverd voor de installatie en het gebruik.