Uw eigen startpagina online zetten

Gaat u aan de slag met een eigen startpagina website? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Het kan eenvoudiger wanneer u gebruikmaakt van een startpagina script. U moet en startpagina script zien als een aangepast CMS systeem. U bouwt met een startpaginascript specifiek een startpagina website.

Het script dient op webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Het creëren van startpagina’s in mogelijk nadat u het startpaginascript heeft geïnstalleerd. Men kan zich registreren op uw website waarna men een startpagina kan creëren. De automatische verkoop van links is het stokpaardje van menig startpaginascript. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

De afhandeling van de linkplaatsing kan zonder uw tussenkomst plaatsvinden. Is de betaling succesvol verlopen, dan kan het script hierop reageren. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. In het beheerpaneel kunt u de prijzen van de links invoeren. U kunt verschillende prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere startpagina. Wilt u meer weten, neem dan ook eens de pagina door. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt het script na de betaling direct downloaden.

Het installatiescript dat onderdeel is van het pakket, zorgt ervoor dat u het script probleemloos kunt installeren en gebruiken. Het is ook mogelijk om het script door de aanbieder te laten installeren. Het runnen van een eigen startpagina website wordt zo ook voor u mogelijk. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.