Uw eigen startpagina online zetten

Men bedoelt vaak een gewone website wanneer men zegt een eigen website te willen beginnen. Maar u kunt ook een ander soort website maken. Het kan bijvoorbeeld om een startpagina website gaan. Met een startpaginascript is dat prima te realiseren. Dit is een grote linkverzameling in de vorm van een website. Meer informatie kunt u op de pagina Startpagina script vinden. Vaak gaat een dochterpagina over een specifieke onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Een aanpassing verrichten aan uw website is heel makkelijk met een startpaginascript. Een bezoeker meldt zich eenvoudig aan voor het maken van een eigen startpagina. Op uw website wordt een aanmeldformulier getoond die de bezoeker hiervoor kan invullen. Na aanmelding kan de bezoeker met zijn gegevens inloggen en een aanvraag voor een nieuwe startpagina indienen.

De bezoeker mag bij het aanmaken van een nieuwe startpagina een subdomein kiezen. Blijkt een subdomein al aan een andere startpagina gekoppeld, dan verschijnt er een melding. U kunt pas verder wanneer het subdomein dat u invoert nog vrij is. Na het aanmaken van een startpagina kunnen er direct links aan worden toegevoegd. Het is toegestaan om meer dan 1 dochterpagina aan te maken. Wilt u de kleuren van de website veranderen, dan is dat heel makkelijk te doen. Een website om kleurschema’s te genereren kunt u eventueel gebruiken om altijd aan een passend setje kleuren te komen.

U hoeft zich niet aan de regels van andere startpagina websites te houden, wanneer u zelf een startpagina website heeft en daar uw startpagina’s op aanmaakt. Uw dochterpagina’s blijven online vindbaar. De beheerder kan bij een andere startpagina website vrij eenvoudig uw dochterpagina weggooien als hij dat wil. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Het zal doorgaans geen enkel probleem zijn om PHP-scripts te gebruiken. Het is mogelijk om het startpagina script in te zetten voor het genereren van online inkomen.