Uw eigen startpagina maken

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. Dit komt omdat startpagina’s een uitvinding van Nederlandse bodem zijn. Hoewel u ze met link directories kunt vergelijken, zien ze er anders uit. De dochterpagina’s en de categorieën waren voor het eerst bij de website startpagina.nl te zien.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd zeer handig. Een eigen startpagina samenstellen kan op een groot aantal websites zonder dat u daarvoor hoeft te bepalen. Op deze manier kunt u zonder extra kosten een aantal extra links plaatsen op verschillende websites. Daarnaast is met een startpaginascript uw eigen startpagina website bouwen een lucratieve optie. Heeft u naast een startpagina een eigen domein en webruimte, dan heeft u alles voor het kunnen runnen van een startpagina website. U kunt aanmelden startpagina eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. U kunt links verkopen met het script, zodat u ook geld ermee kunt verdienen.

Het aanmaken van een startpagina is een peuleschil voor de gebruikers van uw website. Men moet dan wel eerst een account aanmaken via het aanmeldformulier.. De gebruikers kan via de beheeromgeving op elk gewenst tijdstip een bestaande startpagina uitbreiden. Natuurlijk moet het dan wel om een eigen startpagina gaan. Heeft u de rechten om de volledige website aan te passne, dan kunt u wel elke startpagina aanpassen die u wilt.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. Het script vraagt u om een aantal belangrijke gegevens. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. Van de verschillende rubrieken op een startpagina kunt u ook weer afzonderlijk de kleuren instellen.