Uw eigen advertentiesite maken

Zou u graag een eenvoudig aanpasbare marktplaats website willen beginnen? U kunt een PHP script gebruiken daarvoor. Bezoekers kunnen dan een advertentie plaatsen op uw website. U kunt dan ook zelf instellen hoe lang een advertentie zichtbaar op de website blijft. De advertentie zal worden gedeactiveerd na het door u aantal ingestelde dagen. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen gebruikers een categorie kiezen.

Meer informatie over het gebruiken van een advertentie script kan worden ingewonnen via de pagina eigen marktplaats beginnen. Waar een dergelijk script kan worden aangeschaft, weet u wanneer u de betreffende pagina heeft doorgenomen. U krijgt met het script de mogelijkheid om betaalbaar uw eigen advertentiewebsite in te richten. Aan de website kunt u op verschillende manieren geld verdienen.

Op uw website zullen adverteerders gemakkelijk foto’s bij hun advertentie kunnen plaatsen. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Reageren op een advertentie kan via een formulier. Verder kunt u de mogelijkheid bieden om een hyperlink of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. U kunt rustig geld vragen voor deze mogelijkheden. Er is een koppeling met een payment provider te maken waarmee adverteerders direct online voor deze mogelijkheden kunnen betalen.