Uitgebreide marktplaats maken

Het genereren van extra inkomsten met behulp van een eigen marktplaats is gemakkelijk te doen. U kunt diverse categorieën toevoegen aan de website, waarbinnen de advertenties vervolgens kunnen worden geplaatst door de adverteerders. Op de homepage kunt u een overzicht weergeven van de laatst aangemaakte advertenties. Het is daarbij mogelijk om zelf te bepalen hoe dit overzicht is ingedeeld.

Inkomsten kunt u heel makkelijk genereren met uw eigen advertentiewebsite. Het plaatsen van affiliate banners is heel makkelijk te doen. U verdient commissie iedere keer wanneer u een product met affiliate marketing verkoopt. Feeds inlezen met producten is een andere mogelijkheid. De producten worden dan als advertentie weergegeven. Daarbij bestaat er de mogelijkheid om een affiliate link toe te voegen bij de advertentie.

Via marktplaats cms kunt u meer informatie vinden over een script waarmee een eigen marktplaats eenvoudig te realiseren is. Er is een aparte pagina waarmee adverteerders zich kunnen registreren. Per advertentie kunnen meerdere foto’s toegevoegd worden. Het maximum aantal foto’s kan per advertentie vrij eenvoudig worden ingesteld via de beheeromgeving.

De relevante meta gegevens kunnen per categorie worden ingevuld. In de beheeromgeving kunt u per rubriek de sleutelwoorden en een omschrijving invoeren. U vergroot daarmee de vindbaarheid van de website.

De kleurstelling wijzigen kunt u eenvoudig doen via de beheeromgeving. Een marktplaats samenstellen kan op deze wijze heel makkelijk. Het script installeren is niet moeilijk. Er wordt een apart installatieprogramma meegeleverd waarmee u in 3 eenvoudige stappen het marktplaats script kunt installeren.

In de eerste dialoogbox kunt u de globale gegevens voor de website invullen. De database connectie kan worden ingesteld met behulp van het tweede dialoogvenster. Een gebruikersnaam en een wachtwoord kunt u in het derde scherm invoeren. Uw eigen marktplaats website kan met behulp van een beheerpaneel worden aangepast.