Startpagina beheer

U kunt met een startpaginascript een speciaal type website bouwen. Met een startpaginascript kunt u zelf een startpagina website runnen zonder dat u veel kennis van sites maken hoeft te hebben. Uw website bestaat dan uit verschillende dochterpagina’s met elk hun eigen thema. Er zal geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken zitten. Iedere dochterpagina van uw site krijgt een subdomein toegewezen. Daarbij hoeft u niet elk subdomein apart in de name server aan te maken. De ontwikkelaar kan u helpen aan de juiste instellingen op uw webruimte.

Meer informatie is te vinden op de pagina . U betaalt slechts een paar tientjes voor een goed startpagina script.. Een eigen startpagina maken wordt ook voor de bezoekers gemakkelijk. Ze melden zich aan via het aanmeldformulier op de site en ze kunnen beginnen. Daarna kunnen ze inloggen en hun eigen startpagina maken. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. Deze inkomsten kunt u halen uit het verkopen van links op de verschillende dochterpagina’s van uw site. U hoeft zelf geen moeite te steken in het plaatsen van de links. De website moet natuurlijk wel goed bezocht worden. Maar wanneer iemand een link koopt wordt de link automatisch geplaatst.

Een aantal facetten zullen een rol spelen bij het maken en een goede startpagina website. Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker en niet zozeer op de zoekmachines. Zorg dat de website snel geladen wordt. Is het mogelijk om HTTPS te gebruiken, doe dit dan. Vindt de bezoeker het een goede startpagina website? Uw website zal dan door de zoekmachines een hogere waardering krijgen.

Het zal meestal om een Nederlandstalige startpagina gaan. Startpagina’s zijn dan ook een Nederlandse uitvinding. Als er sprake is van een linkcatalogus in een andere taal, dan zal deze meer in de vorm van een web directory zijn. Een dergelijk script zal in de regel in PHP worden gemaakt. Er zal voor het opslaan van de gegevens een database worden gebruikt. Het script is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Soms installeert de aanbieder het script kosteloos voor u.