Snel een uitgebreide startpagina site realiseren

U kunt een startpagina website inzetten voor off-page SEO. U kunt op een dergelijke website diverse dochterpagina’s aanmaken. Per thema is een dochterpagina aan te maken. U kunt een aantal rubrieken plaatsen op een dochterpagina. Binnen deze rubrieken kunt u links plaatsen. Ook is er de mogelijkheid om widgets te plaatsen op een dochterpagina.

Voor een dergelijke website zult u PHP code nodig hebben. Deze PHP code kunt u zelf ontwikkelen. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. Via Eigen startpagina is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Via de site van de ontwikkelaar van het script kunt u een dergelijk script heel eenvoudig kopen. Er zit een beheeromgeving bij het script waarmee u alles kunt wijzigen.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. Iedere dag kunt u een e-mail ontvangen waarin niet werkende links worden gemeld. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. U kunt zo de website schoonhouden van niet werkende backlinks. Een nieuwe paginabeheerder kan zich gemakkelijk registreren met behulp van een aanmeldformulier op de website.

Het beheeraccount kan worden ingezet om een eigen startpagina aan te maken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. Zo kunnen ook relevante links op iedere dochterpagina worden geplaatst. Naast links kunt u ook diverse widgets toevoegen aan een startpagina. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen.

Ook is het mogelijk om een weerkaartje op 1 of meer startpagina’s te plaatsen. Er is een prima mogelijkheid om online extra geld te verdienen. U kunt heel gemakkelijk met het verkopen van links geld verdienen. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website. Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. Er kan vrij eenvoudig een Google Adsense banner aan uw website worden toegevoegd. Affiliate links tussen de reguliere links door plaatsen is daarbij ook een mogelijkheid.

Het kost weinig tijd om het script te installeren. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. U kunt het 1e scherm gebruiken om algemene gegevens van de startpagina website in te vullen. Het 2e scherm van het installatiescript wordt gebruikt voor het invoeren van de gegevens van de database verbinding. Het 3e scherm kunt u tenslotte gebruiken om een administrator account te maken. U kunt daarbij zelf een username en password kiezen.