Run uw eigen advertentiesite

Wilt u uw eigen marktplaats website opzetten waarbij u de website eenvoudig kunt beheren? Voor dat doel kan er perfect een PHP script ingezet worden. Het script geeft adverteerders de mogelijkheid om heel eenvoudig advertenties te plaatsen. Met zo een script kunt u zelf bepalen hoelang een advertentie actief blijft op de site. De advertentie zal worden gedeactiveerd na het door u aantal ingestelde dagen. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen gebruikers een categorie kiezen.

Middels de pagina marktplaats php script kan meer informatie worden ingewonnen. Waar een dergelijk script kan worden aangeschaft, weet u wanneer u de betreffende pagina heeft doorgenomen. Het script geeft u de mogelijkheid om een compleet functionerende advertentiesite op uw webhosting pakket te installeren. Een site die u volledig kunt aanpassen naar uw eigen smaak en waarmee u inkomsten kunt genereren.

Er kunnen diverse afbeeldingen door de adverteerders bij een advertentie worden toegevoegd. Het aantal foto’s dat adverteerders maximaal kunnen plaatsen is eenvoudig in te stellen in het script. Zo kunt u ook rekening houden met de beschikbare ruimte op uw hosting pakket. De mogelijkheid om per rubriek zoekwoorden en een beschrijving in te vullen, draagt bij aan de vindbaarheid van uw website binnen de zoekmachines.

Er zal bij iedere advertentie een formulier worden getoond waarmee op een advertentie kan worden gereageerd. Verder kunt u de mogelijkheid bieden om een hyperlink of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. U kunt rustig geld vragen voor deze mogelijkheden. Er zal voor verschillende betaalproviders ondersteuning zijn.