Responsive PHP startpagina website maken

Betere Google posities kunnen met behulp van startpagina websites worden behaald. Op een dochterpagina kunt u verschillende links kwijt. Zo helpt u andere websites hoger in Google te komen. Zo kunt u het aanbieden in het geval dat dienst aan uw klanten. Een andere optie is het beter online vindbaar maken van uw eigen sites.

Meer over een startpagina PHP script kunt u lezen op de pagina Startpagina aanmaken. Het is niet vast te lang geleden ontwikkeld. Veel aanbieders werkten hun startpagina script niet meer bij. De behoefte aan een nieuw startpaginascript werd om die reden steeds groter.

Bent u geen held met PHP programmeren dan is een makkelijke oplossing het kopen van een kant en klaar PHP script. Zo hoeft u niet zelf te stoeien met PHP. U voorkomt verder dat u een PHP programmeur veel geld moet betalen voor een script. U kunt de website meteen gebruiken na de installatie. Op deze manier kunt u snel door met het bouwen van backlinks.

Kleuren op uw startpagina website zijn erg eenvoudig aan te passen. Per dochterpagina kunt u andere kleuren instellen. Op het moment dat u wilt kunnen mensen zich registreren en een startpagina aanmelden. Dit en nog veel meer is in te stellen middels het beheergedeelte. Het meegeleverde installatie script vraagt u om de gewenste gebruikersnaam en het gewenste wachtwoord voor uw beheeraccount. Hiermee kunt u eenvoudig aanpassingen aan uw startpagina website aanbrengen.