Responsive advertentiesite bouwen

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. De pagina advertentie script voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. Met een FTP programma zet u de bestanden makkelijk over naar de webserver. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. U kunt tijdens de installatie de belangrijkste gegevens van de site doorgeven. Voor het beheer van uw marktplaats website kunt u zelf een username en password kiezen.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Wanneer u geen verstand van de techniek heeft, dan is een marktplaats CMS uitermate geschikt voor u als hulpmiddel voor het realiseren van uw website. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Als u een marktplaats CMS systeem gebruikt voor het beheer van uw website, is het niet nodig om technische kennis te bezitten. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.