Realiseer snel een eigen portaal site

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Op de pagina aanmelden startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Het script kan direct na de online betaling worden gedownload.

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Verder kan er een link terug worden geplaatst door de website eigenaar.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.