Realiseer betaalbaar een moderne startpagina site

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Een manier is het opbouwen van een eigen website. Het hebben van bezoekers is daarbij uiterst belangrijk. Daarbij is het van groot belang dat u een aantrekkelijke positie in de zoekresultaten van Google heeft. Backlinks helpen daarbij. Een eigen startpagina samenstellen helpt om deze backlinks in elkaar te zetten.

Via de pagina eigen startpagina is er meer informatie te vinden over linkbuilding. Via dat artikel vindt u een link waarmee u een startpagina script kunt downloaden. Het script is voorzien van een apart installatieprogramma. Het script is zo in elkaar gezet dat paginabeheerders zich heel eenvoudig via uw website kunnen aanmelden.

Het kleurschema kan voor iedere aparte startpagina ingesteld worden. Voor elke categorie kan een aparte kleurstelling ingesteld worden. De aandacht van bezoekers kan naar een specifieke rubriek worden getrokken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. De verschillende dochterpagina’s zijn aan een eigen onderwerp te koppelen.

Bij het verkopen van een backlink kunt u een factuur aanmaken voor de klant. Op de factuur komen de bedrijfsgegevens te staan die u via de beheerschermen heeft ingevuld. De factuur wordt automatisch verstuurd naar de klant zodra de betaling voor de linkaanmelding binnen is.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Velen zijn u voorgegaan om met dit geweldige script aan de slag te gaan. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites.

Op uw website kunt u de mogelijkheid bieden om een eigen startpagina samen te stellen. Daarbij kan per categorie de informatie voor de zoekmachines worden ingevoerd. Per categorie kunt u de keywords en een beschrijving invullen. Voor alle rubrieken kunnen specifieke kleuren ingesteld worden. De aandacht van de bezoeker kan zo naar een specifieke categorie toegetrokken worden.