Op makkelijke wijze een moderne portaalsite vormgeven

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Op de pagina eigen startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.