Ontwikkel professioneel een moderne portaal website

Wilt u dat uw website een betere vindbaarheid krijgt, dan kunt u backlinks plaatsen op startpagina websites. De vindbaarheid van een website kunt u immers vergroten met zogeheten inbound links. Links bouwen om de vindbaarheid te vergroten wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. U beheert uw startpagina website heel gemakkelijk.

U wijzigt de startpagina website eenvoudig via de beheerschermen die ook onderdeel van het PHP script zijn. De kleurstelling van uw website past u heel eenvoudig aan. Van de losse dochterpagina’s past u ook heel gemakkelijk de diverse instellingen aan. U kunt heel eenvoudig voor ieder onderwerp een dochterpagina in elkaar zetten.

Er is geen noodzaak tot het aanmaken van losse folders voor de startpagina’s. U kunt naast linkjes ook verschillende informatieve teksten toevoegen aan de startpagina’s.

Er zit geen limiet op het aantal links dat op een dochterpagina toegevoegd kan worden. Op de hoeveelheid startpagina’s dat kan worden aangemaakt geldt geen enkele limiet. Er kan per startpagina een eigen titel en subdomein toegevoegd worden.

U kunt met behulp van de backlink op de pagina Nieuwe startpagina de website bereiken van de bouwer van het PHP script. Door de backlink in het artikel te volgen komt u op de pagina van de aanbieder van het script. Op de website van de aanbieder kan ook een handleiding worden gedownload.

Een groot pluspunt is dat u het script niet extern hoeft te laten ontwikkelen. U kunt meteen beginnen met het plaatsen van backlinks. Eerst een nieuw PHP script ontwikkelen is geenszins noodzakelijk. Verder kunt u ervan uitgaan dat een ontwikkelaar geen compleet nieuw script zal kunnen voor hetzelfde bedrag.

Het is voor een nieuwe beheerder heel makkelijk om zichzelf aan te melden op de website. Dat kan gewoon via een aparte registratiepagina. De nieuwe beheerders mogen zelf hun gebruikersnaam en wachtwoord kiezen tijdens het aanmelden.