Ontwikkel makkelijk een eigen portaalwebsite

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. U kunt online voor de backlink betalen.

U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op eigen startpagina. Voor dat script kunt u online betalen. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. U kunt online voor de backlink betalen.