Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide portaal website

Is het opzetten van een eigen startpagina website iets dat u graag zou willen? Ik kan u verderop in dit artikel een script adviseren waarmee dat eenvoudig te realiseren is. Het is niet nodig om zelf een PHP script te maken. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. De betaling vindt daarbij online plaats.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina adsense website.

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.