Ontwikkel eenvoudig een nieuwe portaal site

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk.

Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen startpagina.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.