Nieuwe startpagina

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Dit is het geval bij een startpagina script. De voornaamste bedoeling van een startpagina script is een eigen startpagina website in elkaar zetten. Wilt u slechts een simpele website maken, dan kunt u deze beter met een ander CMS pakket bouwen.

Het aanmaken van startpagina’s op uw website is een fluitje van een cent. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. Meer over het startpagina script kunt u via Eigen startpagina maken vinden. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. Online betalingen ontvangen is door een koppeling met een betaalprovider vrij eenvoudig te realiseren. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. Wordt er een betaalde link toegevoegd, dan ontvangt u ook een e-mail met gegevens over de link. Dit is echter puur voor uw administratie.