Nieuwe startpagina creëren

Verricht u regelmatig linkbuilding activiteiten? U kunt startpagina links plaatsen die daar aan bijdragen. Doorgaans zal ze gratis aan te maken. U kunt een startpagina plaatsen op een vast bestaande startpagina website. Zelf een startpagina website beginnen is bovendien een optie. Uw eigen startpagina website kan dan voor linkbuilding doeleinden worden gebruikt. Dan kunt u pakketjes voor linkbuilding aanbieden en daarnaast nog eens wat extra verdienen eraan.

U kunt middels de pagina Nieuwe startpagina lezen over een modern PHP script hiervoor. Het is niet alvast te lang geleden ontwikkeld. Veel aanbieders werkten hun startpagina script niet meer bij. De behoefte aan een nieuw startpaginascript werd om die reden steeds groter.

U heeft zonder aarzelen een veilig PHP inlogsysteem in het geval dat u een vast bestaan PHP script aanschaft. Aanschaft u een script, dan is zelf puzzelen met PHP niet meer noodzakelijk. U hoeft daarbij geen webprogrammeur meer aan het werk te zetten ervoor. Zodra het installatie script klaar is, kunt u links aanmaken op uw startpagina website. Op deze manier kunt u snel door met het bouwen van backlinks.

U past de kleuren makkelijk aan van uw website. U kunt de kleuren per individuele dochterpagina aanpassen. Als u wilt kunnen mensen zich registreren en een startpagina aanmelden. Dit is allemaal aan te passen in het beheerpaneel. Er wordt een account voor het beheer aangemaakt tijdens de installeren. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.