Nieuwe startpagina

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Natuurlijk is dat mogelijk. Ook in het geval dat u helemaal niets weet over websites maken. Met een bijzonder PHP script realiseert u dit eenvoudig. Meer informatie is op te vragen via Startpagina script. Zo een script is in PHP gemaakt. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Met behulp van een speciaal beheerpaneel op uw website past u de site eenvoudig aan.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden ook een startpagina aanmaken op uw website. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Met het account dat vervolgens wordt gecreƫerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen op het moment dat men dat wil. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Een link kan zowel op de homepage indien op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. U kunt op het moment dat beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Handig als u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.