Nieuwe startpagina

Er zijn CMS pakketten die puur zijn gericht op het ontwikkelen van een bepaald type website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. U kunt aan iedere individuele dochterpagina een eigen subdomein toewijzen. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. U kunt Eigen startpagina maken lezen als u graag meer informatie over het startpagina script heeft. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Een startpagina script zorgt ervoor dat u weinig over websites maken hoeft te weten om toch uw eigen startpagina website te runnen. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Iemand kan de kleuren van zijn eigen startpagina naar hartenlust aanpassen. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. De inkomsten komen uit de verkoop van backlinks. Via het linksuggestie formulier mag de aanmelder zelf een dochterpagina en een categorie kiezen. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.