Nieuwe PHP startpagina website bouwen

Doet u aan linkbuilding? Ook dragen startpagina links enigszins bij aan een betere positie. U voegt ze dikwijls gratis toe aan een website. Op een groot aantal websites is het plaatsen van een dochterpagina gratis. Een andere mogelijkheid is uw eigen startpagina website beginnen. U kunt uw eigen websites zonder twijfelen verder inzetten voor het maken van links. U kunt links maken naar eigen websites maar daarnaast naar die van klanten.

U kunt met behulp van de pagina Eigen startpagina lezen over een modern PHP script hiervoor. Het is niet alvast te lang geleden ontwikkeld. Een groot aantal startpagina scripts kregen geen updates meer. De behoefte aan een nieuw startpaginascript werd om die reden steeds groter.

U heeft logischerwijs een veilig PHP inlogsysteem als u een reeds bestaan PHP script aanschaft. Zelf stoeien met PHP hoeft dan niet meer. Zet u een PHP ontwikkelaar aan het werk, dan zult u veel hogere kosten hebben voor een script. Op het moment dat de installatie is gedaan kunt u direct content toevoegen op uw eigen startpagina website. Uw linkbuilding activiteiten komen zo niet stil te staan.

U krijgt de complete controle over de gebruikte kleuren op uw eigen website. Kleuren zijn per startpagina aan te passen. Optioneel kunt u gebruikersregistratie op uw website toestaan. In het controlepaneel is dat allemaal te regelen. Het installatiescript maakt voor u een beheeraccount aan waarvan u de inloggegevens zelf mag kiezen. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.