Nieuwe linkpagina

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. Eigenlijk is een startpagina script een specifiek soort CMS pakket.

Eerst wordt het script op uw webhosting pakket geplaatst en wordt de installatie uitgevoerd. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Bezoekers kunnen zich registreren als paginabeheerder en vervolgens zelf een dochterpagina samenstellen. Een interessante mogelijkheid van een startpagina script is het verkopen van links. Heeft u een website waar men graag een link op zou hebben, dan zult u regelmatig inkomsten hebben hiermee.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Daarbij is het mogelijk om voor een homepage link meer geld te vragen, omdat deze doorgaans als waardevoller worden beschouwd. We willen u graag wijzen op het artikel Startpagina script als u behoefte heeft aan meer informatie. Via dat artikel kunt ook weer andere bronnen vinden. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.