Nieuwe linkpagina

Een handig hulpmiddel voor linkbuilding is een eigen startpagina website. U kunt een startpagina website zien als een grote linkverzameling. U kunt een aparte startpagina per onderwerp toevoegen aan uw website. Erg handig omdat gerelateerde links op die manier bij elkaar komen te staan.

Voor de bezoekers is een eigen startpagina maken op uw website ook mogelijk. Heeft u die optie ingeschakeld, dan kan de bezoeker zich via een speciaal formulier eenvoudig aanmelden. Hiermee krijgt de gebruiker een eigen account voor de beheeromgeving. Met dit account kan de bezoeker inloggen en één of meer startpagina’s aanmaken.

Een bezoeker kan een subdomein aan zijn startpagina koppelen. Bij het invullen van een subdomein is het slim om iets in te vullen dat het onderwerp van uw nieuwe startpagina goed beschrijft. In het subdomein kan men belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp verwerken. Wilt u weten hoe dit werkt, zoek dan eens op de term “zoekwoorden analyse” in Google.

Nuttige informatie voor uw eigen startpagina website is in het artikel eigen startpagina samenstellen te vinden. Het beginnen van uw eigen startpagina website is niet heel lastig. Wat u nodig heeft is een webhosting pakket en een eigen domeinnaam. Het meeste werk wordt door een handig installatiescript gedaan. Het aanmaken van nieuwe startpagina’s is direct na de installatie mogelijk. Naast links kan men ook teksten op de startpagina’s plaatsen. Men kan per afzonderlijke startpagina de kleuren aanpassen.

U koppelt eenvoudig een betaalprovider aan het startpaginascript. Links verkopen op uw startpagina website is zo vrij eenvoudig. Daarbij kan het script zelf controleren of de betaling is gelukt en de link plaatsen. De prijs van een gewone link en een link op de voorpagina van uw website zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Op deze manier is het vrij eenvoudig om geld met uw startpagina website te verdienen. Met deze aanpak zijn minimaal de kosten van het script prima terug te verdienen. Een ander voordeel is dat er op veel andere startpagina websites bepaalde regels gelden met betrekking tot het minimum aantal links op uw dochterpagina.