Nieuwe linkpagina

Gelooft u dat het niet eenvoudig is om zelf een startpagina website in het bezit te krijgen? Dan zult u de informatie die u hier aantreft eens door moeten nemen. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. Wilt u er meer over weten, lees dan verder. Een startpagina script zal nodig zijn wanneer u zelf niets wilt of kunt programmeren. Met een dergelijk script heeft u binnen korte tijd uw eigen startpagina website in de lucht. In veel gevallen is zo een script met de programmeertaal PHP gemaakt.

Een startpagina script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan zult u deze moeten afnemen. Wat ook vaak nodig is, is een database waarin het script de gegevens kan opslaan. Meer over de benodigdheden vindt u in het artikel Een eigen startpagina samenstellen. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. Een apart installatie script zorgt ervoor dat u geen moeilijke dingen hoeft te doen en dat het installeren relatief eenvoudig verloopt.

Verschillende betaalmethoden kunnen aan het startpagina script worden gekoppeld. U kunt links verkopen op uw website en zo extra inkomsten generen. Een betaalde link kan via een formulier worden toegevoegd aan de website. Daarbij kan ook worden aangegeven op welke dochterpagina en in welke rubriek de link moet worden toegevoegd. Als het formulier helemaal correct is ingevuld, wordt de bezoeker naar het betaalscherm geleid. Zodra de betaling is goedgekeurd, zal de link worden toegevoegd.

Het aanmaken van een gebruikersaccount is voor bezoekers eenvoudig. Dat kan via een aanmeldformulier. Met een account kan met inloggen op uw website. Als men is ingelogd kan men een startpagina aanmaken en de inhoud daarvan beheren. U kunt op deze wijze vrij snel aan nieuwe content komen. Af en toe frisse content is altijd goed. En niet alleen voor de bezoekers. Ook zoekmachines vinden het fijn wanneer er regelmatig nieuwe content op de website verschijnt. Het zorgt ervoor dat u beter voor de dag komt in de zoekresultaten bij bepaalde zoekopdrachten.