Nieuwe advertentie site runnen

Wij beschrijven in dit artikel een eenvoudig te beheren script waarmee een eigen marktplaats opzetten prima te doen is. Een gedeelte van het script bestaat uit de beheerschermen. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. Tijdens het draaien van het installatieprogramma kunt u zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren voor het uitvoeren van de beheerderstaken.

U kunt de pagina marktplaats script doornemen wanneer u graag meer informatie over dit script wilt hebben. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. De layoutcode is al voor u ontwikkeld. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

Er kunnen verscheidene bannerruimtes worden aangemaakt tussen de advertenties door. Er zijn betaalde opties die u kunt aanbieden bij het plaatsen van een advertentie. U kunt voor iedere optie een apart bedrag rekenen.