Makkelijk een uitgebreide portaal website bouwen

Een startpagina website is een uitstekende manier om extra aan uw linkbuilding te werken. U kunt op een dergelijke website diverse dochterpagina’s aanmaken. U kunt per thema een startpagina op uw website aanmaken. U kunt een aantal rubrieken plaatsen op een dochterpagina. Binnen deze rubrieken kunt u links plaatsen. Ook is het mogelijk om verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina.

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. Een bestaand script kunt u vinden via het artikel Startpagina aanmaken. Een dergelijk script is gemakkelijk aan te schaffen via de website van de aanbieder. Met het script wordt een zeer uitgebreide beheeromgeving geboden.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. Dagelijks ontvangt u een mail waarmee niet werkende links kunnen worden gecheckt. Op deze manier komt u er snel achter welke links niet meer goed werken. Op deze wijze houdt u de website schoon van dode links. Nieuwe paginabeheerders kunnen zich zo eenvoudig aanmelden op uw eigen startpagina website.

Met een eigen account kunnen ze 1 of meer dochterpagina’s op de website aanmaken. Men kan een dochterpagina per thema registreren op de website. Op deze wijze wordt het mogelijk om uitsluitend relevante links aan iedere dochterpagina toe te voegen. Verder heeft u de beschikking over widgets die aan de startpagina’s kunnen worden toegevoegd. U kunt ook een nieuwsblokje toevoegen aan een dochterpagina.

Wat u verder kunt doen is widgets aan een dochterpagina toevoegen. Het is prima mogelijk om met een startpagina website extra geld online te verdienen. U kunt met de verkoop van links heel gemakkelijk extra omzet genereren. Daarnaast kunt u banners plaatsen op de startpagina website. Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. U kunt heel eenvoudig een Adsense blok aan uw website toevoegen. Affiliate links tussen de reguliere links door plaatsen is daarbij ook een mogelijkheid.

Binnen een mum van tijd is het startpagina script geïnstalleerd. Het installeren van het script omvat het invullen van 3 verschillende schermen. U kunt het 1e scherm gebruiken om algemene gegevens van de startpagina website in te vullen. De databaseverbinding kan worden ingesteld met het 2e scherm van het installatiescript. Het derde scherm is bedoeld voor het aanmaken van uw beheerdersaccount. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.