Makkelijk een eigen portaal site maken

Een passief inkomen kan op diverse wijzen worden opgezet. Daarbij is het hebben van uw eigen website van groot belang. Het is van groot belang dat u voldoende bezoek op uw website heeft. Daarbij is het van groot belang dat u een aantrekkelijke positie in de zoekresultaten van Google heeft. Backlinks helpen daarbij. Het bouwen van backlinks kan met behulp van een eigen startpagina.

Een hogere positie in Google kan met behulp van backlinks worden behaald. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op hoe maak je een startpagina. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

Het kleurschema kan voor iedere aparte startpagina ingesteld worden. Zelfs per categorie kunnen er andere kleuren worden ingesteld. De aandacht van bezoekers kan naar een specifieke rubriek worden getrokken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. U kunt elke startpagina totaal wijden aan een specifiek thema.

In het script kunt u diverse betaalgateways instellen. Een andere manier om betalingen te ontvangen, is het gebruik van Targetpay.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Veel klanten hebben het script al aangeschaft. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.