Maak uw eigen startpagina

Er zijn CMS pakketten die puur zijn gericht op het ontwikkelen van een bepaald type website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Wilt u een gewone website maken, dan zal een ander CMS pakket hier meer geschikt voor zijn.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Een DNS entry toevoegen voor ieder subdomein is door de opzet van het script niet nodig. De pagina Aanmelden startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. Met behulp van het script kunt u alle aspecten van de website wijzigen. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Na het inloggen met dit account kan een gebruiker in de beheerdersomgeving hun eigen startpagina’s beheren.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. De gebruiker kan zelf een kleurenschema instellen waarbij hij alle kleuren zelf bepaald per individuele startpagina. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. De inkomsten komen uit de verkoop van backlinks. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. Wordt er een betaalde link toegevoegd, dan ontvangt u ook een e-mail met gegevens over de link. Dit is echter puur voor uw administratie.