Maak uw eigen startpagina

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Deze mogelijkheid is er ook voor u. Zelfs wanneer u nauwelijk technische kennis heeft. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Meer informatie is op te vragen via Goede startpagina. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Een aanpassing verricht u met behulp van een speciale beheeromgeving.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. U kunt als beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Een uitstekende keuze wanneer u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.