Maak uw eigen startpagina

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Dit is het geval bij een startpagina script. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Wilt u een gewone website maken, dan zal een ander CMS pakket hier meer geschikt voor zijn.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Bent u op zoek naar meer informatie, dan is het artikel Startpaginascript een goed startpunt. Een startpagina script wordt vaak zeer betaalbaar aangeboden. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. U hoeft niet te reageren op de e-mail, want het script heeft zelf de link al geplaatst.