Maak snel een nieuwe portaal website

U kunt een startpagina website inzetten voor off-page SEO. Aan een dergelijke website kunnen een aantal startpagina’s worden toegevoegd. U kunt iedere startpagina wijden aan een specifiek onderwerp.

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. Vanzelfsprekend is het mogelijk om zelf zo een script in elkaar te zetten. Het is ook mogelijk om een reeds bestaand script te kopen. U kunt via Goede startpagina navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. Er zit een beheeromgeving bij het script waarmee u alles kunt wijzigen.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. Zo kan de website schoon gehouden worden van links die niet werken. Een nieuwe paginabeheerder kan zich gemakkelijk registreren met behulp van een aanmeldformulier op de website.

Verder heeft u de beschikking over widgets die aan de startpagina’s kunnen worden toegevoegd. Het is verder mogelijk om het laatste nieuws aan een dochterpagina toe te voegen. Wat u verder kunt doen is widgets aan een dochterpagina toevoegen. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. U kunt heel gemakkelijk met het verkopen van links geld verdienen. Daarnaast kunt u banners plaatsen op de startpagina website.

Het beheeraccount kan worden ingezet om een eigen startpagina aan te maken. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. Op deze wijze wordt het mogelijk om uitsluitend relevante links aan iedere dochterpagina toe te voegen.