Maak professioneel een uitgebreide startpagina site

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Ook is een bestaand script hiervoor aanschaffen een mogelijkheid. Via startpaginascript is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Via de site van de ontwikkelaar van het script kunt u een dergelijk script heel eenvoudig kopen. Met het script wordt een zeer uitgebreide beheeromgeving geboden.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. Op deze wijze houdt u de website schoon van dode links. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. Men kan een dochterpagina per thema registreren op de website. U kunt zo ook links plaatsen op iedere dochterpagina die ook daadwerkelijk relevant zijn. Verder heeft u de beschikking over widgets die aan de startpagina’s kunnen worden toegevoegd. U kunt ook een nieuwsblokje toevoegen aan een dochterpagina.

Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. Geld kan worden verdiend met het verkopen van backlinks. Verder kunnen er op verschillende posities op de website banners geplaatst worden. Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. U kunt heel eenvoudig een Adsense blok aan uw website toevoegen. Affiliate links tussen de reguliere links door plaatsen is daarbij ook een mogelijkheid.

Het script installeren zal niet veel tijd kosten. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. U kunt het 1e scherm gebruiken om algemene gegevens van de startpagina website in te vullen. Het tweede scherm is bedoeld voor het invullen van de relevante gegevens voor de database connectie. En tenslotte wordt het 3e scherm gebruikt om een beheeraccount aan te maken. Er mag een gebruikersnaam en een wachtwoord door u worden uitgekozen.