Maak professioneel een uitgebreide portaalwebsite

Voor SEO is het uitermate handig een startpagina website in uw bezit te hebben. Elke dochterpagina kunt u een eigen onderwerp geven indien gewenst. Er kunnen honderden startpagina’s huishouden op een dergelijke website.

Op iedere dochterpagina heeft u de mogelijkheid om affiliate links toe te voegen naast de gewone links die u kunt plaatsen. Eigenlijk bent u dan de schakel tussen een persoon die een product koopt en de aanbieder van dat product. Bij affiliate marketing ontvangt u een commissie per verkoop van een product. U kunt tevens gemakkelijk affiliate banners aan uw website toevoegen.

Meer over een handig script voor het bouwen van uw eigen startpagina website kunt u vinden in het artikel startpagina script. Op de website van de aanbieder is een handleiding te vinden die bij het script hoort. De handleiding bevat alle informatie omtrent het script.

U kunt per startpagina de juiste keywords en description invoeren. Dit doet u via het beheerscherm dat bedoeld is hiervoor. Het script draagt zorg voor het in de juiste vorm aanbieden van de meta gegevens aan de zoekmachines. Bij elke dochterpagina kan een subdomein gekozen worden. Een startpagina bestaat in de regel uit meerdere rubrieken. Binnen deze rubrieken kunt u zowel gewone links als widgets plaatsen. Een voorbeeld van een widget is een blokje met het laatste nieuws. U kunt verder een widget toevoegen waarmee een lijstje wordt getoond van de startpagina’s die het laatst aan de website zijn toegevoegd. Zo een widget kan bijvoorbeeld op de voorpagina geplaatst worden.

Tevens heeft u de mogelijkheid tot het toevoegen van affiliate banners en Google Adsense. Het is mogelijk om aan een bannerruimte meerdere banners toe te wijzen. Banners worden dan afgewisseld.