Maak eenvoudig een nieuwe portaalsite

Met een startpagina website kunt u snel een link catalogus in elkaar zetten. Een dergelijke website kan met behulp van een script snel in elkaar gezet worden. Een dergelijk script hoeft u niet opnieuw te laten ontwikkelen. Een interessant PHP script hiervoor, kan ik u verderop in dit artikel wel aanbevelen.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Er is een beheeromgeving aan het script toegevoegd. Met deze beheeromgeving kunt u de belangrijkste wijzigingen eenvoudig doorvoeren. Meer informatie over zulke scripts is op startpagina script te vinden. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. U kunt dan een script aanschaffen waarmee u onbeperkt kunt doorbouwen aan uw startpagina website. Verstand van HTML en CSS is geenszins noodzakelijk.

Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. U kunt een script gebruiken om zo een website te bouwen. Er hoeft geen nieuw script geprogrammeerd te worden. Wij raden aan om een reeds bestaand script hiervoor te gebruiken.