Maak een eigen startpagina

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Maakt u gebruik van een startpaginascript dan is het vrij gemakkelijk te bouwen. U moet en startpagina script zien als een aangepast CMS systeem. U maakt met dit CMS script geen gewone site.

U installeert het startpaginascript op uw webruimte. Het is na de installatie mogelijk om startpagina’s op uw website te creëren. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

Dit gehele proces verloopt automatisch. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Daarbij is het mogelijk om voor een homepage link meer geld te vragen, omdat deze doorgaans als waardevoller worden beschouwd. We willen u graag wijzen op het artikel Aanmelden startpagina als u behoefte heeft aan meer informatie. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

De database tabellen die het script nodig heeft, zullen meestal aangemaakt worden door een meegeleverd installatie script. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.